Vragen? Bel ons direct!
+31 (0) 643 03 71 36

Zwam en schimmels in huis

In vochtige, slecht ge├»soleerde ruimten in huis komen dikwijls zwam en andere schimmels voor. Vaak op slecht zichtbare plekken en in moeilijk bereikbare ruimtes, zoals kruipruimtes, kelders, achter wanden en in vloeren, waardoor zij ongemerkt uw huis aantasten. Maar ook boktorren en houtwormkevers kunnen het hout in uw huis aanvreten en uiteindelijk ru├»neren. 
Het verwijderen van zwam, schimmels, boktorren en houtwormkevers in huis is niet eenvoudig. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat deze na het verwijderen niet meer terugkomen in uw huis.

Zwaminspectie en bestrijding

Bouwbedrijf van Dijken voert van tevoren een uitgebreide zwaminspectie uit en onderzoekt of er nog andere schimmels en/of boktorren en houtwormen in uw huis zitten. Vervolgens worden alle aanwezige schimmels en insecten, inclusief de eitjes, zeer zorgvuldig verwijderd en bestreden.
Wij adviseren u ook over de te nemen maatregelen om deze schimmels en insecten in de toekomst te voorkomen en indien gewenst voeren wij deze maatregelen direct voor u uit.

Meer informatie over zwam en schimmels in huis?

Neemt u voor een vrijblijvende offerte voor een uitgebreide zwaminspectie of het bestrijden van zwam in uw huis contact met ons op via het contactformulier of bel +31(0)6 43037136.