Vragen? Bel ons direct!
+31 (0) 643 03 71 36

De expert in nieuwe trappen en traprenovatie

Een volledig nieuwe trap of een renovatie van uw huidige trap, Bouwbedrijf van Dijken is dé specialist op het gebied van maatwerk trappen voor particulieren en bedrijven. Of u nu een mooie houten trap voor binnen of een stevige aluminium trap voor buiten wilt, alles is mogelijk.

Indien u een nieuwe trap wilt, komen wij van tevoren bij u langs om uw wensen door te spreken en alle maten nauwkeurig op te meten. Vervolgens wordt uw nieuwe trap door onszelf gemaakt en op een door u gewenst moment wordt deze vakkundig bij u geplaatst.

En is uw huidige trap toe aan een grondige renovatie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van uw wensen bekijken wij de mogelijkheden om uw huidige trap weer als nieuw te maken.

Direct online uw nieuwe trap samenstellen?

Momenteel wordt er hard gewerkt aan onze nieuwe website www.trappenonline.nl. Op deze website kunt u zelf online uw nieuwe trap samenstellen. Hierbij kunt u kiezen uit diverse vormen, maten en materialen. Vervolgens ontvangt u direct een geheel vrijblijvende prijsindicatie. 
U kunt voor informatie over een nieuwe trap of het renoveren van uw trap uiteraard ook contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6 43037136.

In onze portfolio ziet u een aantal voorbeelden van de trappen die door Bouwbedrijf van Dijken zijn geplaatst. Deze portfolio vindt u op korte termijn op deze website.