Vragen? Bel ons direct!
+31 (0) 643 03 71 36

Nieuwe keuken plaatsen

Bij het plaatsen van een nieuwe keuken, komt veel kijken.

  • het zeer nauwkeurig opmeten van de keuken;
  • het slopen en verwijderen van de oude keuken ;
  • het verleggen van de waterleidingen;
  • het verplaatsen van de elektra.


Door de strikte planning die hieraan te pas komt en de vele leveranciers die hierbij betrokken zijn, is dit vaak een zeer ingrijpende klus.
Bouwbedrijf van Dijken neemt u graag deze zorgen uit handen. Wij verzorgen het plaatsen van uw nieuwe keuken van begin tot het eind en onderhouden alle contacten met de betrokken partijen. U heeft dus maar één contactpersoon en hoeft verder nergens meer naar om te kijken.

Keuken renoveren

Heeft u nog een prima keuken, maar bent u toch toe aan iets nieuws? Dan kunnen wij uw huidige keuken weer aan al uw wensen laten voldoen door deze volledig te renoveren. Wij komen eerst langs voor een persoonlijk gesprek en aan de hand van uw wensen doen wij u een voorstel voor een keuken renovatie. Dit is vaak een minder kostbare en minder ingrijpende verbouwing, maar kan uw keuken er weer als nieuw uit laten zien.

Meer informatie over een nieuwe keuken?

Neemt u voor een vrijblijvende offerte voor uw keuken renovatie of het plaatsen van uw nieuwe keuken contact met ons op via het contactformulier of bel +31(0)6 43037136.

In onze portfolio ziet u een aantal voorbeelden van de keukens die door Bouwbedrijf van Dijken zijn geplaatst of gerenoveerd.  Deze portfolio vindt u op korte termijn op deze website.