Vragen? Bel ons direct!
+31 (0) 643 03 71 36

Nieuwe gevel bouwen en gevelrenovatie

Bouwbedrijf van Dijken in Groningen kan uw gevel renoveren voor een beter binnenklimaat en voor een langer behoud van uw huis. Ook is het mogelijk om een volledig nieuwe gevel te bouwen, voor een nog mooier aangezicht van uw pand.

Gevelrenovatie

Elke gevel wordt continu blootgesteld aan zure regen en uitlaatgassen. Dit tast het metsel- en voegwerk aan wat er niet alleen lelijk uitziet, maar wat ook kan leiden tot tocht, schimmel en vocht in uw pand. Door uw gevel professioneel te laten renoveren door Bouwbedrijf van Dijken, verhelpt u deze problemen en wordt uw gevel op lange termijn beschermd tegen vervuiling en doorslaand vocht. Daarnaast krijgt uw pand weer een fris aanzien, krijgt uw huis een gezonder binnenklimaat en zal dit u aanzienlijk schelen in uw energierekening.

Het renoveren van uw gevel bestaat uit:

  • een grondige reiniging;
  • het verwijderen van oud voegwerk;
  • het aanbrengen van nieuw voegwerk;
  • scheurherstel;
  • gevel impregnatie, wat zorgt voor een waterafstotende laag op uw gevel.

Nieuwe gevel bouwen

Maar ook het bouwen van een volledig nieuwe gevel behoort tot de mogelijkheden. Hiermee kunt u de isolatie van uw pand aanzienlijk verbeteren en u bepaalt zelf de uitstraling van uw huis. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Meer informatie over een nieuwe gevel of gevelrenovatie?

Neemt u voor een vrijblijvende offerte voor het bouwen van een nieuwe gevel of het renoveren van uw huidige gevel contact met ons op via het contactformulier of bel +31(0)6 43037136.

Een impressie van ons werk
Een aantal voorbeelden van de gevels die door Bouwbedrijf van Dijken zijn gebouwd of gerenoveerd vindt u op korte termijn op deze site.