Vragen? Bel ons direct!
+31 (0) 643 03 71 36

Nieuwe deuren, ramen en kozijnen plaatsen

In nauwe samenwerking met verschillende leveranciers, plaatsen wij deuren, ramen en kozijnen in alle soorten en maten. Hout, kunststof, aluminium, Bouwbedrijf van Dijken verzorgt het voor u.
Wij komen van tevoren bij u langs om uw wensen door te spreken en alle maten nauwkeurig op te meten. Vervolgens plaatsen wij deze inclusief standaard inbraak werend hang en sluitwerk. Speciale wensen voor hang en sluitwerk zijn natuurlijk ook mogelijk.

Deuren, ramen en kozijnen herstellen

Ook het herstel van uw houten deuren of kozijnen en het vervangen van uw ramen behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen houtrot in de deur of het kozijn verwijderen en deze herstellen, waarbij de stevigheid intact blijft en deze weer jaren meegaat. Hierdoor hoeft u deuren of kozijnen niet te vernieuwen, wat u uiteraard aanzienlijk in de kosten scheelt. Aan de hand van een persoonlijke inspectie bekijken wij de mogelijkheden om uw huidige deuren en kozijnen weer als nieuw te maken.

Wilt u meer informatie over deuren, ramen en kozijnen?

Neemt u voor een vrijblijvende offerte voor het herstellen of plaatsen van deuren, ramen en kozijnen contact met ons op via het contactformulier of bel +31(0)6 43037136.

In onze portfolio ziet u een aantal voorbeelden van de deuren, ramen en kozijnen die door Bouwbedrijf van Dijken zijn geplaatst. Deze portfolio vindt u op korte termijn op deze website.