Vragen? Bel ons direct!
+31 (0) 643 03 71 36

Nieuwe dakkapel plaatsen

Wilt u een kleine kamer met schuine wand verruimen? Of wilt u meer licht in uw donkere zolder kamer? Dan is een nieuwe dakkapel een prima oplossing.
Bij Bouwbedrijf van Dijken kunt u terecht voor zowel kunststof als houten dakkapellen. U heeft de keuze uit vele soorten en maten, zodat de dakkapel altijd aan uw wensen voldoet en bij de uitstraling van uw woning past. Uw dakkapel wordt gebouwd met en voorzien van hoogwaardige materialen, zodat deze gegarandeerd jaren meegaat. En Bouwbedrijf van Dijken plaatst uw dakkapel al in slechts één dag, waardoor de bouwoverlast voor u tot een minimum beperkt blijft.

Dakkapel herstellen

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht om uw huidige dakkapel te herstellen of te vergroten. Aan de hand van uw wensen maken wij een voorstel om uw dakkapel er weer als nieuw uit te laten zien.

Meer informatie over het plaatsen of herstellen van een dakkapel?

Neemt u voor een vrijblijvende offerte voor het plaatsen of herstellen van uw dakkapel contact met ons op via het contactformulier of bel +31(0)6 43037136.

In onze portfolio ziet u een aantal voorbeelden van de dakkapellen die door Bouwbedrijf van Dijken zijn geplaatst.  Deze portfolio vindt u op korte termijn op deze website.